1

Product samenstellen

3

Inloggen / Registreren

4

Overzicht

5

Afrekenen

6

Bestanden aanleveren

Hoge kwaliteit stickers

Afmetingen & Aantal
Vorm
Icon Schoonsnijden (rechte hoeken)
Schoonsnijden (rechte hoeken)
Icon Rond gesneden
Rond gesneden
Icon Contoursnijden in vrije vorm Let op, 1 contourlijn.
Contoursnijden in vrije vorm Let op, 1 contourlijn.
Icon Contoursnijden met meerdere contour- snijlijnen of tekst
Contoursnijden met meerdere contour- snijlijnen of tekst
Laminaat
Icon Glans laminaat
Glans laminaat
Icon Mat laminaat
Mat laminaat
Icon Whiteboard laminaat
Whiteboard laminaat
Afwerking
Icon Meerdere stickers op een vel geleverd
Meerdere stickers op een vel geleverd
Icon Los gesneden
Los gesneden
Icon Los gesneden voorzien van frontslit 0.5 cm
Los gesneden voorzien van frontslit 0.5 cm
Levertijd
Icon 5 werkdagen<div class='leverdatum'>Levering: <b>24-7-2024</b></div>
5 werkdagen
Levering: 24-7-2024
Icon 3 werkdagen<div class='leverdatum'>Levering: <b>22-7-2024</b></div>
3 werkdagen
Levering: 22-7-2024
Opmaak
Icon Eigen bestand aanleveren
Eigen bestand aanleveren
Icon Verzorgd door Voordeligestickers.nl € 20,00
Verzorgd door Voordeligestickers.nl € 20,00
Je overzicht:
Afmetingen:
Aantal:
10 x 10 cm
100
Vorm:
Schoonsnijden (rechte hoeken)
Laminaat:
Glans laminaat
Afwerking:
Meerdere stickers op een vel geleverd
Levertijd:
5 werkdagen
Totaalprijs 100 stuk(s) € 33,20
Excl. BTW en € 7,50 Transportkosten
 • Eigen productie
 • Bepaal je eigen afmeting
 • Weer- en waterbestendig
 • Sterke kleefkracht
 • Zowel droog als nat te plakken
 • Perfect op een reclamebord
 • Levering vanaf 3 werkdagen
Meer productinformatie Aanleverspecificaties
Opmaaktemplates

Hoge kwaliteit stickers

Stickers zijn al jaren een populair marketinginstrument voor bedrijven en organisaties. Ze kunnen op verschillende oppervlakken worden geplakt en dienen als een effectieve manier om merkherkenning te vergroten en naamsbekendheid te genereren. Het is daarom belangrijk om hoge kwaliteit stickers te produceren die goed blijven plakken en er ook nog eens mooi uitzien. Bij voordeligestickers.nl hebben we jarenlange ervaring in het produceren van stickers van hoge kwaliteit waarmee jij jouw product of dienst mee kunt promoten.

De voordelen van stickers

Stickers zijn een goedkope manier om reclame te maken en jouw merk te promoten. Je kunt ze bijvoorbeeld gebruiken voor het adverteren van jouw producten, om kortingsacties onder de aandacht te brengen of gewoon als weggeefactie. Stickers kunnen ook een creatieve manier zijn om je bedrijf of organisatie te presenteren, bijvoorbeeld door het ontwerpen van unieke vormen of het toevoegen van sprekende teksten.

Het belang van hoge kwaliteit stickers

Het is belangrijk om stickers van hoge kwaliteit te hebben, omdat je wilt dat ze er goed uitzien en goed blijven plakken. Een sticker van slechte kwaliteit kan ervoor zorgen dat je merk er onprofessioneel uitziet en dat de sticker snel loslaat of vervaagt. Bij voordeligestickers.nl produceren we hoge kwaliteit stickers, zodat je er zeker van kunt zijn dat jouw stickers er geweldig uitzien en goed blijven plakken.

Materialen

We gebruiken verschillende materialen om onze stickers te produceren, waaronder papier, vinyl en polyester. Elk materiaal heeft zijn eigen unieke eigenschappen en is geschikt voor verschillende toepassingen. Papieren stickers zijn bijvoorbeeld perfect voor binnen gebruik en zijn geschikt voor tijdelijke acties, terwijl vinyl- en polyesterstickers beter geschikt zijn voor buitengebruik en langer meegaan zolang het wordt geplakt op vlakke ondergronden.

Afdrukken

Onze stickers worden geproduceerd met de nieuwste printtechnologieën, zodat we een hoge kwaliteit en scherpe kleuren kunnen garanderen. We maken gebruik van digitale en zeefdruktechnieken, afhankelijk van het materiaal en de toepassing. Digitale printtechnieken zijn bijvoorbeeld geschikt voor kleine oplages of complexe ontwerpen, terwijl zeefdruktechnieken beter geschikt zijn voor grote oplages en eenvoudige ontwerpen.

Afwerking

We bieden verschillende afwerkingsopties om ervoor te zorgen dat je hoge kwaliteit stickers er perfect uitzien en geschikt zijn voor jouw toepassing. We bieden bijvoorbeeld lamineren aan om jouw stickers te beschermen tegen krassen, UV-straling en andere invloeden van buitenaf. Ga jij voor een matte of een glanzende uitstraling? We bieden ook contour snijden aan om je stickers in de vorm te snijden die jij wenst, wat vooral handig is voor het maken van stickers in de vorm van jouw logo.

Onze producten

Bij voordeligestickers.nl bieden we een breed scala aan stickers voor promotionele doeleinden. Naast standaard vorm stickers, bieden we bijvoorbeeld ook ronde stickers, ovale stickers, vierkante stickers en zelfs op maat gemaakte stickers in de vorm van jouw logo of ontwerp. We bieden ook stickers aan met verschillende lijmsoorten, zoals permanente lijm, verwijderbare lijm en herpositioneerbare lijm, zodat je de juiste lijm kunt kiezen voor jouw toepassing.

Naast hoge kwaliteit stickers bieden we ook andere promotionele producten aan, zoals keuringsstickers, destructable stickers, holografische stickers en interieurfolie. Deze producten zijn perfect voor het creëren van extra exposure voor jouw merk en het aankleden van jouw kantoor, winkel of evenement.

Hoge kwaliteit stickers bestel je bij dé specialist in stickers!

Bij voordeligestickers.nl zijn wij trots op onze service. We bieden een snelle en betrouwbare levering, zodat jij je stickers op tijd ontvangt voor jouw evenement of promotie. We bieden ook gratis bestandscontrole aan, hierbij controleren wij de door jouw aangeleverde bestanden op de gewenste hoge kwaliteit en of er technische fouten in zitten die moeten worden opgelost. Mocht dit het geval zijn zullen wij uiteraard contact met je opnemen om dit te bespreken en op te lossen.

Onze klantenservice staat altijd klaar om je te helpen met jouw vragen en zorgen, zodat je een vertrouwenservaring hebt bij het bestellen van je stickers. Neem vandaag nog contact met ons op om je stickerproject te starten!

Budget Stickers Hoge Kwaliteit Stickers Hightack stickers
Materiaal
Monomeer
Polymeer
Polymeer
Laminaat opties
Geen
Glans of Mat
Glans of Mat
Toepassingen
 •   Promotie
 •   Keuring stickers
 •   Kartonnen verpakkingen
 •   Verzend stickers
 •   Auto/Voertuig Stickers
 •   Verpakkingstickers
 •   Plaatmaterialen (vlakke ondergrond)
 •   Raamstickers
 •   contourgesneden stickers
 •   Keuringstickers
 •   caravan stickers
 •   Moeilijke ondergronden
 •   PE & PP Ondergronden
 •   Machinestickers
Waterafstotend
Lijmlaag
Tijdelijk
Permanent
Permanent
Geschikt voor buiten
Maximale printbreedte
150cm
148 cm
131 cm