1

Product samenstellen

3

Inloggen / Registreren

4

Overzicht

5

Afrekenen

6

Bestanden aanleveren

Destructable stickers

Afmetingen & Aantal
Vorm
Schoonsnijden (rechte hoeken)
Rond gesneden
Afwerking
Op vel
Los gesneden
Los gesneden voorzien van frontslit
Levertijd
5 werkdagen
Levering: 22-8-2022
3 werkdagen
Levering: 18-8-2022
Opmaak
Eigen bestand aanleveren
Tijdelijk gratis!
Je overzicht:
Afmetingen:
Aantal:
10 x 10 cm
100
Vorm:
Schoonsnijden (rechte hoeken)
Afwerking:
Op vel
Levertijd:
5 werkdagen
Totaalprijs 100 stuk(s) € 48,00
Excl. BTW en € 7,50 Transportkosten
 • Eigen productie
 • Bepaal je eigen afmeting
 • Weer- en waterbestendig
 • Brokkelt af bij het verwijderen
 • Hufterproof Materiaal
 • Ook te gebruiken als sluit/garantie zegel
 • Levering vanaf 3 werkdagen
Meer productinformatie Aanleverspecificaties
Opmaaktemplates

Destructable stickers

Voor stickers, kleiner dan 2 cm hoog of breed, kun je een offerte aanvragen. Stuur een e-mail naar info@voordeligestickers.nl


Ben je op zoek naar hufterproof stickers? Dan zijn onze ultra destructable stickers een perfecte match. Deze stickers breken in heel kleine stukjes als men de sticker probeert te verwijderen. Gebruik deze vinyl stickers dus niet als je iets tijdelijk wil bestickeren. Wees je ervan bewust dat dit een permanente sticker is. Je kan deze sticker bijvoorbeeld ook gebruiken als een mooie sluitzegel of een garantiezegel. Ook lenen deze stickers zich perfect als waarschuwingssticker op bijvoorbeeld brandblussers. De ultra destructable stickers worden niet gelamineerd. Dit zou namelijk de sticker bij elkaar houden als deze wordt verwijderd.  De stickers zijn wel in alle maten en vormen te krijgen. Ook deze sticker kan weer geheel naar wens worden samengesteld via onze website. 

Het materiaal Destrutable is een gegoten materiaal. Dat betekend dat de folie gegoten word tot de dikte van 50µ. Het voordeel hiervan is dat de folie niet tot nauwelijks krimpt. Doordat het materiaal geen weekmakers bevat brokkelt het in stukjes af wat het onmogelijk maakt om de sticker te verwijderen en opnieuw te plakken. Dit materiaal plakt zowel binnen als buitenshuis.

Aanleverspecificaties Destructable stickers
Extra Informatie Destructable stickers
Destructable Hightack stickers
Materiaal
Polymeer
Polymeer
Laminaat opties
Geen
Glans
Toepassingen
 •   Keuringstickers
 •   Hufterproof
 •   Sluitzegel
 •   Machinestickers
 •   Garantiesticker
 •   Keuringstickers
 •   caravan stickers
 •   Moeilijke ondergronden
 •   PE & PP Ondergronden
 •   Machinestickers
Waterafstotend
Lijmlaag
Permanent
Permanent
Geschikt voor buiten
Maximale printbreedte
94 cm
131 cm

Ook voor andere soorten stickers ben je bij VoordeligeStickers aan het juiste adres. Wij printen en snijden nagenoeg alle soorten stickervinyl zoals:

Een sticker om uw zichtbaarheid te vergroten. 

Of u nu op zoek bent naar stickers voor  privé gebruik, een vereniging of om je bedrijf te promoten. Wij bieden een ruime keuze aan materialen en afwerkmogelijkheden voor de juiste vinylstickers.

Als je stickers wilt maken met logo's of een gepersonaliseerde tekst, kies je het formaat, aantal, de juiste kwaliteit, met of zonder laminaat, afwerking en de levertijd en stuurt ons de bestanden via de upload. 

Na controle van de bestanden door één van onze medewerkers beginnen we met het afdrukken van de stickers. 

Bij twijfel over een bestand profiteer je van onze gratis DTP-controle voor elke printopdracht. Met de keuze “opmaak door VoordeligeStickers.nl.” verzorgen wij de juiste opmaak van de printbestanden.

Je kunt dan de teksten en afbeeldingen aanleveren en wij zullen dan een voorbeeld mailen ter controle.

Enkele voorbeelden van onze stickers zijn:

Onze  Full colour stickermaterialen zijn wit. Wilt u liever een sticker met een transparante achtergrond? Kies dan voor transparante stickers. Hierop printen wij een full colour afbeelding. Alles wat wit is in het bestand zal transparant blijven. Let op! Deze zijn dan alleen zichtbaar op witte ondergronden.

Kies full colour met wit als het op een donkere ondergrond moet worden geplakt. Alleen een witte print is ook mogelijk. Wanneer de transparante stickers aan de binnenkant van een raam worden geplakt moet je de optie spiegelbeeld selecteren. De transparante sticker zal dan aan de buitenkant leesbaar zijn.

Met de fluorescerende stickers kun je pas echt opvallen.

Ideaal voor een tijdelijk sales-actie, waarschuwingsstickers, opvallende reclame of gewoon op een auto. Fluorescerende stickers worden full colour, full colour met wit of alleen met wit print geleverd.

Opvallend en veilig de weg op met de reflecterende stickers.

Onze duurzame reflecterende stickers zijn geschikt voor oneffen en vlakke toepassingen en zijn dankzij de reflectie zeer opvallend. Ze zijn verkrijgbaar in de kleuren wit (010) en geel (020).

De reflecterende folie is goedgekeurd voor gebruik op voertuigen (regelgeving ECE 104 class E)

Vloerstickers voorzien van antisliplaag

Vloerstickers zijn geschikt voor vlakke oppervlakken. De vloerstickers worden full colour geprint in elk gewenst formaat. Promoot je acties en aanbiedingen, communiceer je boodschap op de vloer of verleid je klant naar de juiste plek in de zaak.

Wil je een tijdelijke looprichting aangeven of acties via de grond communiceren? Kies dan voor  onze vloerstickers. De vloerstickers kunnen in elke vorm en afmeting worden gesneden. De Easy Dot Print ‘n’ Walk, wit en transparante vloer stickers, zijn erg gemakkelijk te plakken en te verwijderen.

De folie is voorzien van een speciale dot-belijming waardoor deze eenvoudig luchtbelvrij is aan te brengen. Het voordeel van de folie is dat direct op de structuur geprint kan worden en lamineren niet meer nodig is. De folie kan op de meeste gladde vloeroppervlakken aangebracht worden en is voorzien van een R9-certificering. R9 betekent dat er een antislip-certificering bij zit. 

Magneetstickers met enorm sterke kleefkracht

Wil je een sticker plakken op je auto maar deze ook gemakkelijk weer verwijderen? Kies dan voor onze magneetstickers. De magneetstickers zijn magnetisch en voorzien van een UV-bestendig glanslaminaat. Hierdoor kun je opvallend de weg op als je dat wilt, maar het ook heel gemakkelijk verwijderen als je daar even niet op zit te wachten. Onze magneten zijn ook uitermate geschikt om op bijvoorbeeld een koelkast, archiefkast, stelling en of ander ijzerhoudende oppervlakte te plakken. Elk formaat en elke vorm is mogelijk bij Voordeligestickers.nl

De magneet word door ons geplakt met een hoge kwaliteit folie met een glans laminaat wat ervoor zorgt dat je magneetsticker beschermt wordt tegen weersinvloeden. De magneetfolie heeft een dikte van 900µ. De magneten kunnen op metalen ondergronden worden geplakt en heeft als groot voordeel dat het geen lijmresten achterlaat en dat het oneindig herbruikbaar is. 

Snijfolie (plakletters en logo's) perfect voor autobelettering

Voor onze plakletters en logo’s maken we gebruik van een duurzame snijfolie. Deze is maatvast en glanzend, een gegoten folie voor een vlakke ondergrond.

Ideaal voor op auto's, boten, ramen en gladde muren. Met deze folie voorzie je diverse ondergronden van een leuke tekst, logo, sierlijke lijnen of een pictogram.