Aanleverspecificaties

Lever je bestanden op de juiste manier aan voor het beste eindresultaat!

Al je stickers bestel je bij online VoordeligeStickers.nl snel, eenvoudig en voordelig.

Voor een snelle afhandeling is het belangrijk dat de bestanden die je aanlevert voldoen aan de juiste specificaties. Kies jouw product en lees hieronder de bijbehorende aanleverspecificaties goed door.

Specificaties bestanden

VoordeligeStickers.nl verwerkt alleen drukklare Pdf-bestanden.

De drukbestanden van je reclameproducten moeten aan de volgende specificaties voldoen:

  • Correct bestandsformaat 1 op 1 of op schaal in procenten.
  • Opmaak van bestanden in CMYK-kleuren of PMS-kleuren. Gebruik bij PMS altijd de Coated versie. RGB-kleuren worden omgezet naar CMYK, hierbij ontstaat vaak een kleurverschil. Houd daar rekening mee.
  • Sla lettertypen (fonts) altijd op als contouren/outline.

Levertijden

De genoemde levertijden gelden vanaf de besteldag, op voorwaarde dat we de bestelling binnen hebben voor 14:00 uur. Inclusief bericht van betaling en de juiste drukbestanden die voldoen aan onze aanleverspecificaties.

Bestelproces

Wil je weten hoe het bestelproces verloopt? Op deze pagina lees je er alles over? Nog steeds vragen? Bel gratis onze helpdesk.

Gratis bestandscontrole

VoordeligeStickers.nl controleert alle bestanden op juistheid en kwaliteit, om er zeker van te zijn dat onze klanten de kwaliteit krijgen die ze verwachten.

Wanneer VoordeligeStickers.nl technische fouten ontdekt in de aangeleverde bestanden nemen we contact met je op. Dan kunnen we samen bepalen hoe we deze kunnen herstellen.

Inhoudelijke fouten, zoals spelling en data, controleren we niet. Je blijft zelf verantwoordelijk voor de aanlevering en inhoud van je drukbestanden.

Bestanden aanleveren

De drukbestanden kun je via de website aanleveren bij VoordeligeStickers.nl. Na het plaatsen van de bestelling kan je via de knop "Uploaden" in het klantmenu de bestanden uploaden.

Lukt het uploaden van bestanden niet? Neem dan contact op met onze helpdesk. Zij helpen je graag en snel verder.

Helpdesk

Kom je er niet uit? Bel of mail onze helpdesk. Voor al je vragen kun je tussen 8.00 uur en 17.00 uur gratis bellen naar 0800 888 3333. Of stuur een e-mail naar info@VoordeligeStickers.nl. We helpen je zo snel mogelijk verder.

Aansprakelijkheid

VoordeligeStickers.nl kan niet aansprakelijk gesteld worden voor een teleurstellend resultaat als gevolg van niet juist aangeleverde drukbestanden. Denk hierbij aan spelfouten, onjuiste kleuren/ kleuromzetting, rasters, verlooptinten etc. Zie hiervoor onze Algemene Voorwaarden.

High tack stickers

Papieren stickers

Transparante stickers

Stickers op rol

Fluorescerende stickers

Makkelijke plakkers

Raamstickers

Vloerstickers

Reflecterende stickers

Destructable stickers

Keuringsstickers

Snijfolie

Aanleverspecificaties

Groot formaat stickers

Metallic stickers

Voertuigstickers

Glasdecoratie folie onbedrukt (plakfolie)

Aanleverspecificaties

Holografische stickers

Aanleverspecificaties

UV DTF reliëf stickers